divendres, 22 de novembre del 2013

UN ESTIU DE CIÈNCIA!!

Ens ho hem passat genial aquest juliol al casalet de l'Escola Mireia! Hem tingut un estiu de ciència! El mussol Tornassol amb les seves històries ens ha guiat pels invents, els planetes, el món animal i els quatre elements...i hem fet de tot!

Hem anat al Museu dels Invents on  hem vist coses divertides com un coixí on et pots tirar pets i no fan olor, un despertador que fuig i has de còrrer per l'habitació per poder-lo apagar!

També hem anat al zoo! Només arribar vem veure l'espectacle dels dofins, i tot passejant  vam veure foques, cocodrils, elefants, lleons, ximpancés...

Al CosmoCaixa vam visitar el Planetari,  vam ficar la ma dins del bloc de gel, vam observar el bosc humit amb aquells peixots gegants i vam  jugar al telèfon de banda a banda...va ser molt divertit!

I la darrera setmana vam anar al parc de la Torre de les Aigües a banyar-nos a les petites piscines on vam passar un dia increible!


































Es que hem fet un munt de coses!! Anar a jugar al parc, fer una girafa humana i fins i tot fer despegar un super coet! Però el que més hem fet ha estat riure!!!